Etusivu/Kutsutaksi-kokeilun opastustilaisuudet Ruokolahden kirjastossa
Ruokolahti tiedottaa

Kutsutaksi-kokeilun opastustilaisuudet Ruokolahden kirjastossa

3.1.2018

Kutsutaksi-kokeilun yhteydessä järjestetään opastusta eri mobiililaitteiden ja -sovellusten käytöstä. Opastustilaisuudet Ruokolahden kirjastossa 16.1.2018 klo 10 - 12 ja 6.2.2018 klo 10 - 12

Tilaisuuksissa opastetaan Kutsutaksin tilaamista mobiililaitteiden ja -sovellusten avulla. Samalla annetaan opastusta myös terveyspalvelujen, kuten Kanta.fi ja Eksoten asiointipalvelu -verkkopalvelujen käytöstä. Tilaisuuksiin pyydetään ottamaan mukaan oma älypuhelin tai tabletti, mikäli sellainen on. Mukaan on hyvä varata myös pankkitunnukset, koska niitä tarvitaan terveyspalvelujen (Kanta.fi ja Eksoten asiointipalvelu) käyttöön tutustumisessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Koulutuksen yhteistyökumppanit ovat Etelä-Karjalan liitto, Ruokolahden kunta ja Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy SOCOMin ”Osalliseksi tietoyhteiskunnasta” (Osku) -hanke.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Etelä-Karjalan liiton liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen, puh. 040 681 7163, sonja.tynkkynen@ekarjala.fi.