Etusivu / Oppiminen / Kirjasto / Ajankohtaista
Ajankohtaista

Heili-kirjastot

Ruokolahden kirjasto kuuluu Heili-kirjastokimppaan. Vanhat kirjastokortit vaihdetaan Heili-kortteihin. Varaa ensimmäiselle kirjastokäynnille mukaan henkilöllisyystodistus. Uusi kortti käy kaikissa Heili-kirjastoissa ja aineiston saa palauttaa mihin tahansa kimpan kirjastoon.

Heili-verkkokirjastossa voi selata kimpan aineistotietokantaa ja tarkistaa aineiston saatavuutta. Kirjautumalla verkkokirjastoon voi uusia lainoja, tehdä varauksia ja tarkastella omia tietoja. Tarvittavan tunnusluvun saa kirjastosta.

Rockway.fi-musiikkikoulu

Heilikirjastojen käyttöön on saatu uusi Rockway.fi-musiikkikoulu. Heili-kimpan käyttöön on varattu 21 eri kurssia. Tarjolla on kitara-, piano- ja laulukursseja, joita voit lainata käyttöösi kahden viikon ajaksi. Video-oppitunnit ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella normaalin nettiselaimen kautta. Palvelun käyttö on maksutonta, eikä kurssien varaamisesta peritä maksuja. Heili-kirjastojen Rockway-palvelu löytyy osoitteesta kirjastot.rockway.fi/heili. Palveluun kirjaudutaan Heili-kirjastokortin numerolla.

 

 • 17.3.2017

  Lehtisali pois kirjastokäytöstä kuntavaalien ennakkoäänestyksen vuoksi 27.3.-5.4. 2017

  Lehtiä voi lukea kirjastosalin puolella.
 • 30.1.2017

  Urheasta Tipu-sotilaasta Tatuun ja Patuun ke 29.3.2017 klo 18

  Lastenkirjasankarit liputtavat itsenäisen Suomen puolesta. Lastenkirjallisuudentutkija, kriitikko ja tietokirjailija FT Päivi Heikkilä-Halttusen esitelmä Ruokolahden kirjasto Suovillassa. Esitelmä sisältää kiinnostavia poimintoja eri vuosikymmeniltä, näkökulmana itsenäisen Suomen kansallisen identiteetin rakentuminen eri vuosikymmenten kirjoissa. Esitelmä keskittyy myös siihen, miten kansalliset ominaispiirteet ja suomalaisuus näkyvät nykylasten ja -nuorten kirjallisuudessa. Tilaisuus kuuluu kolmiosaiseen tapahtumasarjaan Kulttuuri kylässä 27.3. - 2.4.2017.
 • 21.12.2016

  Muutoksia kirjastomaksuihin 1.1.2017 alkaen

  Heili-kirjastojen aineiston varaukset muuttuvat maksuttomiksi, mutta noutamattomasta varauksesta peritään jatkossa 1,50 €. Lasten- ja nuortenosaston aineistosta maksua ei peritä. Myöhästymisilmoitusmaksu on 0,80 €/ilmoitus lähetystavasta riippumatta. 1. myöhästymisilmoitus lähetetään sähköpostitse.
 • Kaikki uutiset

kassit.jpg
Takaisin ylös