Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

 • 22.9.2021 11.39 Päiväkodin keikkatyö

  Haemme Ruokolahden varhaiskasvatukseen innostuneita ja luovia työntekijöitä varhaiskasvatuksen opettajan ja -lastenhoitajan sijaisuuksiin Kuntarekryn sijaispankista. Merkitsemällä käytettävyyskalenteriin ajankohdat, jolloin olet käytettävissä, tavoitamme sinut testiviestillä tai sähköpostilla.
  Upeassa, uudehkossa päiväkodissa, saman katon alla on kunnan koko varhaiskasvatus. Päiväkodissa on kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää ja kaksi esiopetusryhmää, joista toinen toimii viereisen koulun tiloissa yhdyskäytävän päässä. Kaikki varhaiskasvatuksen palvelut löytyvät päiväkodista ja meillä työskentelee myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Työskentelyolosuhteet ovat hyvät ja hyödynnettävät palvelut ja liikuntapaikat ovat lähellä.
  Olemme panostaneet liikuntaan ja kehittäneet uutta toimintakulttuuria. Kunta tarjoaa viisivuotiaille osa-aikaista maksutonta varhaiskasvatusta kahdessa lapsiryhmässä.
  Edellytämme sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja alan koulutusta tai kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Tee hakemus ja lähetä se meille Hae työpaikkaa -linkin kautta.
  Kutsumme sinut haastatteluun ja tarkistamme henkilöllisyyden, lasten kanssa työskenteleviltä vaaditun rikosrekisteriotteen ja tutkinto- ja työtodistukset. Jos olet opiskelija, ota viimeisin opintorekisteriote mukaan.