Siirry pääsisältöön
5.7.2022, 17.23

Jukka-Pekka Bergman Ruokolahden kunnanjohtajaksi

Ruokolahden uudeksi kunnanjohtajaksi on valittu Jukka-Pekka Bergman. Kunnanvaltuusto päätti valinnasta kokouksessaan tiistaina 5.7.2022.

Jukka-Pekka Bergman on 56-vuotias kauppatieteiden tohtori ja tekniikan tohtori. Hän on kotoisin Lappeenrannasta. Tällä hetkellä hän työskentelee Etelä-Karjalan liiton ohjelmajohtajana.

Kunnanvaltuusto valitsi Bergmanin virkaan virkavaalilla. Äänet jakautuivat 18-9 Bergmanin ja Topi Heinäsen kesken. Bergman aloittaa virassaan elokuun alkupuolella.

Kunnanjohtajan virka on määräaikainen siihen asti, kunnes Itä-Suomen hallinto-oikeuteen tehdyt valitukset kunnanvaltuuston päätöksestä 2.11.2021 § 83 on käsitelty ja valtuuston päätös on saanut lainvoiman.

Ruokolahden kunnanjohtajaksi haki 13 henkilöä. Haastatteluihin kutsuttiin Jukka-Pekka Bergman, Topi Heinänen, Outi Örn ja Roope Hertsi. Outi Örn veti hakemuksensa pois viran hausta. Haastatteluista soveltuvuustesteihin etenivät Jukka-Pekka Bergman ja Topi Heinänen. Lisäksi virkaa hakivat Marko Hoikkaniemi, Hanna Joosia, Veijo Kare, Kalle Parviainen, Jorma Pietiläinen, Antti Ritvonen, Jussi Stoor, Marko Vainikka ja Mika Wirtanen.

 

Lisätietoja:

Taina Paananen
Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja
taina.paananen@ruokolahti.fi
+358 50 340 3686

Jaa sivu: