Siirry pääsisältöön
2.3.2023, 15.14

Power Cupiin ilmoittautui 648 joukkuetta 1. jaksolla

Maailman suurin juniorilentopalloturnaus Power Cup järjestetään 8.-10.6.2023 Imatralla. Järjestävinä seuroina toimivat Imatran Pallo-Veikot ja Ruokolahden Raju.

nuoria lentopalloilijoita kannustamassa toisiaan

Power Cupin 1.jakson ilmoittautuminen keräsi 648 joukkuetta 8.–11.6. Imatralla pelattavaan juniorilentopalloturnaukseen. Joukkueita ilmoittautui ympäri Suomen 50 joukkuetta enemmän kuin viime vuonna tapahtuman ensimmäisen jakson ilmoittautumisessa. Kiinnostusta osallistumiseen löytyy myös ulkomailta.

”Me odotamme jo innolla kesän tapahtumaamme. Hienoa nähdä jälleen näin monta joukkuetta mukana jo 1.jakson ilmoittautumisessa. Innostusta on ollut jälleen ulkomailta saakka ja ainakin Virosta on ilmoittautumassa joukkueita. Matkaamme tällä kertaa Imatralle, jossa Power Cup rakentuu Ukonniemen alueelle Saimaan syleilyyn. Luvassa on jälleen unohtumaton ja riemua täynnä oleva nelipäiväinen tapahtuma”, iloitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Lentopallopelien lisäksi nuorille on luvassa oheisohjelmaa. Avajaisissa tullaan näkemään nuorten toivoma artisti, joka julkaistaan myöhemmin keväällä. Power-tori palvelee kävijöitä joka päivä tapahtuma-alueen ytimessä erilaisilla aktivointipisteillä. Power-lavalla nähdään kilpailuja pitkin tapahtumapäiviä. Myös KisaDisco palaa ohjelmistoon. Kävijöitä tapahtumaan odotetaan 10 000 per päivä. Alueelle on vapaa pääsy eli kaikki ovat tervetulleita seuraamaan pelejä ja tutustumaan Power-torin pisteisiin.

Power Cupin 2. jakson ilmoittautuminen alkaa 6.3. ja kestää aina 13.4. saakka. Järjestävinä seuroina toimivat Imatran Pallo-Veikot ja Ruokolahden Raju.

”Ukonniemi tapahtumapaikkana on mitä parhain. Ukonniemi-areena tapahtuman keskiössä, kaikki pelikentät ääressä ja sijainti Saimaan vesistön läheisyydessä ovat Imatran vahvuuksia. Meidän valttejamme ovat vielä tunnetusti alueen vieraanvaraisuus ja lupsakkuus”, kertoo Power Cupin paikallispäällikkö Jani Valkeapää.

Imatralta löytyy 4000 majoituspaikka 5 km säteellä. Junalla pääsee tapahtuman ytimeen ja Power Cup tapahtuma on helppo yhdistää perheen kesälomaan. Imatra kutsuu siis koko perheen ja ystävät viihtymään paikan päällä pidempäänkin.

Imatran tapahtumajärjestäjät toivottavat tervetulleiksi kaikki powerilaiset iloiseen Etelä-Karjalaan vuoden 2023 Power Cupin merkeissä!

 

Power Cup -kesäleirille kaikki mukaan lajitaustasta riippumatta

Olitpa lentopallosta kiinnostunut tai joskus lentopalloa pelannut nuori, kesäleiri on sinulle. Power Cup -kesäleiri on 7–15-vuotiaille suunnattu lentopalloleiri, joka järjestetään 8.-10.6 Imatralla Ukonniemessä.

Luvassa on lajivalmennusta, eli nuorella ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lentopallosta. Osallistujan ei myöskään tarvitse kuulua joukkueeseen, vaan leirille osallistutaan yksilöinä. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään. 2008–2011 syntyneet ovat oma ryhmänsä ja 2012–2014 tai myöhemmin syntyneet ovat oma ryhmänsä.

”Tällä leirillä haluamme tarjota myös nuorille, joilla ei ole lentopallotaustaa osallistumisen kesän hauskimpaan tapahtumaan. Nyt on siis oikea hetki tulla mukaan kokeilemaan lajia matalalla kynnyksellä, varsinkin, jos olet aina miettinyt lentopallon aloitusta tai olet siitä edes vähän kiinnostunut”, kannustaa Komu.

 

Lisätietoja leiristä löytyy osoitteesta www.powercup.fi/kesaleiri

Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi: https://gest.fi/customers/feakih/4561

Jaa sivu: