Siirry pääsisältöön
4.7.2024, 11.47

Ruokolahden uusi viestintä- ja markkinointikoordinaattori on Ada Hyytiäinen

Tehtävä herätti paljon kiinnostusta, sillä hakemuksia tuli jopa 42 kappaletta.

Ruokolahden kunnassa haettiin keväällä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viestintä- ja markkinointikoordinaattoria. Tehtävä herätti paljon kiinnostusta, sillä hakemuksia tuli kaikkiaan 42. Rekrytointitiimi valitsi kuusi hakijaa haastatteluihin.

Tehtävään haettiin idearikasta ja rohkeaa viestinnän moniosaajaa. Tehtävään haettavalta vaaditut ominaisuudet toteutuivat parhaiten Ada Hyytiäisellä, joka tulee koordinoimaan Ruokolahden kunnan viestintää ja markkinointia Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan viestintäsuunnittelijan tehtävästä. Ada on Filosofian maisteri ja hänellä on vankka kokemus erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Hän myös osoitti haastatteluissa innostunutta ja kehittävää otetta tulevaan tehtävään.

- Odotan innolla, että pääsen edistämään Ruokolahden kunnan viestintää ja markkinointia ja tekemään töitä kunnan monipuolisen tapahtumatarjonnan parissa. Ruokolahdella näyttää olevan hyvä ja rohkea tekemisen meininki, johon on ilo päästä osaksi, Ada kertoo.

Myös Ruokolahden kunnassa odotetaan innolla, että Ada tulee vahvistamaan tiimiä. Ada aloittaa tehtävässään 5.8.2024.

Kuva: Ada Hyytiäinen

Jaa sivu: