Siirry pääsisältöön
sininen neuletilkku, nurja neule

Ruokolahden neuloosi

Kummakivi, kellotapuli, leijona, kirkko, kalliomaalaukset… Millainen Ruokolahti näkyy sinun villapaidassasi tai pipossasi?

Ruokolahden kansalaisopisto täyttää syksyllä 50 vuotta. Osana tulevaa juhlavuotta kansalaisopisto järjestää avoimen suunnittelukilpailun, jolla etsitään ruokolahtelaisuutta ilmentävää villapaita- ja pipomallia. Kerro meille neuleella, millainen on sinun Ruokolahtesi!

 

Kilpailuohjeet

Kilpailussa on kaksi erillistä sarjaa; villapaita- sekä pipomalli. Osallistua voi molempiin sarjoihin tai vain toiseen. Villapaita- ja pipomallien ei tarvitse olla yhteneväisiä, mikäli osallistuu kumpaankin kilpailusarjaan.

Kilpailuun osallistutaan aikuisten neulemalleilla.

Toiveena on, että neuleet mallinnetaan ruutupaperille. Tämän myötä kaikki neulomisesta innostuneet pääsevät neulomaan voittajaneulemalleja.

Kilpailutyön tulee olla ennen julkaisematon ja idean tekijän oma. Kilpailu on kaikille avoin.

 

Kilpailun kulku

Kilpailu on käynnissä 30.1.–28.5.2023.

Lähetä 28.5.2023 mennessä osoitteeseen johanna.kinnunen@ruokolahti.fi

  • valokuva valmiista neuleesta
  • mallipiirros
  • neuleohje
  • suunnittelijan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • neulemallin nimi
  • kerro, mikä innoitti sinua mallin suunnitteluun ja miksi

Määräajan 28.5.2023 jälkeen saapuneita ehdotuksia ei huomioida kilpailussa.

Kärkikolmikon kummastakin sarjasta valitsee kuusihenkinen raati, joka koostuu innokkaista käsityön ystävistä. Kärkikolmikoista voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, joka toteutetaan kesällä 2023. Voittajamallit esitellään Ruokolahden torilla loppukesällä 2023.

Villapaitasarjan voittaja palkitaan 100 € lahjakortilla ja piposarjan voittaja 50 € lahjakortilla Eukon Puotiin. Kaikkien suosikkineulemalliaan äänestäneiden kesken arvotaan Ruokolahti-aiheinen tuotepaketti.

 
Kilpailutöiden käyttö- ja tekijänoikeus

Ruokolahden kunnalla on oikeus julkaista voittajaneuleen ohje valokuvineen sekä suunnittelijan nimi. Ruokolahden kunta jakaa ohjeen vapaaseen käyttöön.

Neulemallin oikeudet jäävät suunnittelijalle, mutta Ruokolahden kunnalla on oikeus jakaa valokuvat neuleesta, neuleohje, mallipiirros ja suunnittelijan nimi kunnan viestintäkanavissa.

Osallistumalla kilpailuun osanottaja hyväksyy nämä ehdot.

Ruokolahden kunta pidättää oikeuden kilpailuohjeiden tarkennuksiin.

 

Lisätietoja:
Ruokolahden kunta
Kansalaisopisto
johanna.kinnunen@ruokolahti.fi
p. 044 4491 264