Siirry pääsisältöön

Sisäliikunta

Liikuntahalli, Metsolantie 9

Liikuntahallissa on kolmeen lohkoon jaettava liikuntasali 45mx25m, kuntosali 168 m2 ja voimailusali 35 m2. Liikuntasalin korkeus on 9,2 m lattiasta palkin alareunaan. Katsomopaikkoja on 300, ja  salissa saa olla 450 henkilöä (=750).
Liikuntasali soveltuu palloiluun ja ryhmäliikuntaan. 

Liikuntahalli Liikuntahalli

Kuntosali

Kuntosalilta löytyvät monipuoliset kuntosalilaitteet ja valoisa sali 168 msekä lisäksi erillinen voimailupuoli 35 m 2. Kuntosalilta jaetaan käyttövuoroja syyskuun ja toukokuun väliseksi ajaksi. 

 

Kuntosali Kuntosali Voimailusali

Liikuntahallin kuntosaliavainten myynti


- Kirjasto ma, ti, ke, to klo 10-19 ja pe (aattopäivät) klo 10-16. Viikonloppuisin suljettu.

- Kunnan keskustoimisto ma- pe klo 9-15

- Ruokolahden koulun kanslia ma-pe klo 8-15

Maksuvälineeksi käy myös ePassi, Tyky-kuntoseteli, Smartum, Eazybreak, Edenred ja Oma- kuntokortti

Kuntoilu- ja voimailusali omatoimiliikuntatilana

Liikuntahallin kunto- ja voimailusali ovat auki omatoimiliikuntatilana lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä, myös liikuntahallin muutoin kiinni ollessa. Liikuntahallin kunto- ja voimailusali on avoinna omatoimiliikuntatilana viikonloppuisin 16.00 – 21.45 välisenä aikana. Arkipyhänä kuntosali on avoinna omatoimiliikuntatilana klo 8.00 - 21.45 niin arkena kuin viikonloppuna. Ma, ti, to ja pe kuntosali on avoinna omatoimikäyttäjille klo 6.00 alkaen. Keskiviikkona aamulla on siivoustauko ja kuntoilemaan pääsee klo 8.00 alkaen. Kunto- ja voimailusalin käyttö on vapaata käyttöoikeuden omaaville eli käyttäjällä tulee olla voimassa oleva kuntosalikortti (kulkupoletti).

Liikuntasali ei ole omatoimiliikuntatilaa, vaan toiminnan tulee tapahtua aina vuorovarausjärjestelmän kautta varatulla vuorolla.


Liikuntahallin laajennetun aukiolon ohjeistus


1. Liikuntahalli on auki omatoimiliikuntatilana lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä, myös liikuntahallin muutoin kiinni ollessa. Liikuntahallin henkilöstö ei ole paikalla alla mainittuina ajankohtina ja halli on vain omatoimikäytössä.
2. Kulku tapahtuu liikuntahallin pääovesta. Ovi avautuu voimassa olevalla kulkupoletilla. Varmistathan, ettei ketään ulkopuolisia pääse halliin. Liikuntahallin käyttöön ovat oikeutettuja vain ne, joilla on käyttöoikeus.
3. Pukuhuoneet 111 (naiset) ja 116 (miehet) ovat käytössä. Huomioithan, että viikonloppuna ei ole siivousta, joten pyritään jättämään hiekka jo ulko-ovelle. Ethän käytä sisällä jäänastakenkiä.
4. Jokainen voimailu- ja kuntosalin käyttäjä vastaa omasta toiminnastaan. Liikuntaryhmät nimeävät vastuuhenkilön, joka huolehtii, että jokainen käyttäjä poistuu ennen kiinnioloaikaa ja pitää huolen, että paikat jäävät siistiksi käytön jälkeen.
5. Liikuntahallista on poistuttava klo 22.00 mennessä, jolloin hallin hälytysjärjestelmä kytkeytyy päälle. Hälytyksen aiheettomasti aiheuttanut on korvausvelvollinen.
6. Kunto- ja voimailusalin sekä käytävien valot sammuvat automaattisesti. Liikuntasalin valot sammuttaa viimeisenä lähtevän ryhmän vastuukäyttäjä.
7. Liikuntahallin tiloja valvotaan tallentavan kameravalvonnan avulla.
8. Mikäli havaitset jonkin laitteen rikkoutuneen, laitathan siihen lapun ”EPÄKUNNOSSA”.
9. Kiinteistön normaalina aukioloaikana ota ongelmatilanteessa yhteys liikuntapaikkojen hoitajiin numeroon 044 4491 349. Kiinteistöön liittyvissä akuutissa ongelmatilanteessa laajennetun aukiolon aikana ota yhteys kunnan tekniseen päivystäjään numeroon 044 4491 415.

Instructions for the gym's extended hours of operation
1. The gym can be used outside normal business hours on Saturdays and Sundays between 16:00-21:45 and on midweek holidays from 08:00 till 21:45. Gym staff is not available during these hours. Access is only to the exercise and weightlifting rooms.
2. Turns for using the gym must be booked in advance in the library (open Mon-Thur 10-19 ja Fri 10-16).
3. Access to the gym is through the main door. The door opens using an access key tag. Please make sure that no outsiders enter. Only those with permission are allowed to use the gym.
4. Changing rooms 111 (women) and 116 (men) are available for use. Please note that there is no cleaning services on the weekend, so please try not to track dirt in from outside. Please do not wear ice cleats indoors.
5. All those who use the exercise and weightlifting room are responsible for their own actions. Exercise groups must appoint a person in charge who will ensure that each user has vacated the building before the closing time and that the premises are left tidy after use.
6. The gym must be vacated by 22:00 at the latest when the alarm system will be switched on. Delayed stay in the gym will cause an alarm and a responsibility to cover the costs due the alarm.
7. The lights in the fitness and weightlifting room and the halls turn off automatically. The gym lights should be turned off by the person in charge of the last group to leave.
8. The gym facilities are monitored by a recording camera surveillance system.
9. If you notice any broken equipment, please label it "OUT OF ORDER" (“EPÄKUNNOSSA” in Finnish).
10. In the event of a problem during the property's normal business hours, please call the sports facilities attendants at 044 4491 349. In the event of an urgent problem associated with the property occurring during the extended hours of operation, please call the municipal technician on duty at 044 4491 415.

Tilojen varaus

Liikuntatilojen vakiovuorot kaudelle 2022-2023

Kuntosali

Liikuntahalli

Vuorot näkyvät reaaliajassa osoitteessa ruokolahti.timle.fi

Liikuntatilojen varaamiseen käytetään sähköistä Timle-varauskalenteria.

Ohjeita sähköisen varauskalenterin käyttöön voit katsoa oheiselta videolta.

YKSITTÄISET VARAUKSET

Tiloja voi käyttää sulkapallon ja tenniksen pelaamiseen (kaksin- tai nelinpeli)

Hae yksittäistä vuoroa/ tapahtumaa yllä olevalla sähköisellä varauskalenterilla. Sivuilta voi tarkistaa liikuntahallin lohkojen olemassa olevan varaustilanteen sekä tehdä myös ko. tiloihin yksittäisiä tai toistuvia varauksia (varaukset ovat maksullisia).

Henkilökunta tarkistaa varauksesi. Mikäli varausta ei voida toteuttaa esimerkiksi turnauksen vuoksi, on varauksista vastaava henkilö tilan varaajaan erikseen yhteydessä.

 

MAKSUT JA PERUUTUS

Sisä- ja ulkoliikuntatilojen käyttömaksut

Vuoroista peritään hyvinvointipalvelujen lautakunnan vahvistama maksu alkamisvuorosta lopettamispäivään. Varauksen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Vuoron maksu tapahtuu kunnalta saapuvalla laskulla.
Vuoroista ei peritä maksua, jos peruutus on tapahtunut liikuntatoimen taholta.

Vain kirjalliset hakemukset, muutokset ja peruutukset otetaan huomioon.