Etusivu/Avoimet työpaikat - Teknisten palvelujen toimialajohtaja
Ruokolahti tiedottaa

Avoimet työpaikat - Teknisten palvelujen toimialajohtaja

28.9.2018

Ruokolahden kunta hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Teknisten palvelujen toimialajohtajaa

Teknisten palvelujen toimialajohtaja johtaa ja kehittää teknisten palvelujen hallintoa, tila- ja kiinteistöpalveluita sekä vesi- ja viemärilaitosta ja maakaasulaitosta. Toimialajohtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä. Toimialajohtaja vastaa osaltaan myös kunnan investointiohjelman toteutuksesta sekä oman toimialansa talouden ja toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi toimialajohtajan vastuulle kuuluvat kaavoitukseen liittyvät koordinointitehtävät.

Teknisten palvelujen toimialajohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa vähintään opistotasoista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta.

Pohjakoulutuksen lisäksi edellytämme hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa ja käytännön kokemusta projektityöskentelystä. Kaavoitusprosessin ymmärtäminen on välttämätöntä. Eduksi luetaan työ- ja johtamiskokemus kunnalliselta alalta ja rakennuttamisesta.

Virkasuhde alkaa viransijaisuutena 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 1.8.2019 alkaen vakinaisena.

Virkaan sovelletaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy TS:n mukaan, hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa.

Ennen viran täyttöä hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Ruokolahden kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta, on toimitettava 26.10.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi tai postitse: Ruokolahden kunnanhallitus, Virastotie 3, 56100 Ruokolahti.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Tuomo Sallinen p. 044 4491 201 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen p. 050 3403 686. 

Tiedostot