Siirry sisältöön
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Etusivu/Haemme kunnan tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi KUNNANJOHTAJAA
Ruokolahti tiedottaa

Haemme kunnan tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi KUNNANJOHTAJAA

14.7.2020
Ruokol 24.jpg

RUOKOLAHDEN KUNTA on noin 5 000 asukkaan viihtyisä, luonnonkaunis ja laadukkaat kunnalliset peruspalvelut tarjoava kunta Etelä-Karjalassa.

Haemme kunnan tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi KUNNANJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.


Edellytämme virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävään kuuluu laajasti kunnan kehittämistehtäviä, kunnan hallinnon ja talouden sekä koko henkilöstöorganisaation johtaminen, joten käytännön kokemus menestyksekkäästi hoidetuista kunnan tai muista soveltuvista johtotehtävistä on välttämätöntä.


Olet rohkeasti toimeen tarttuva tiimijohtaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä innovatiivisten ratkaisujen hakemiseen. Kokemus elinkeinoelämän kanssa työskentelemisestä luetaan eduksi.


Hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa 7.8.2020 klo 15:een mennessä Ruokolahden kunnanvaltuustolle osoitettuna osoitteella Ruokolahden kunta, Virastotie 3, 56100 Ruokolahti tai sähköpostitse osoittee-seen kirjaamo@ruokolahti.fi. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta.


Lisätietoja antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen, puh. 050 3403 686 tai sähköposti taina.paananen@ruokolahti.fi.

Tiedostot