Etusivu/Kunnan kulttuurityöpajat käynnistyvät ensi viikolla
Ruokolahti tiedottaa

Kunnan kulttuurityöpajat käynnistyvät ensi viikolla

4.9.2019
Ruokolahden kunnan kulttuurityöpajat.png Kulttuurityöpajoja ohjaa kuvataiteen ja tanssin ammattilainen Susa Wikström

Alkava syksy tuo tullessaan piristystä ruokolahtelaisten arkeen. Ruokolahden kunnan kulttuurityöpajat toteutetaan 9.9. - 4.10.2019. Työpajat järjestetään yhteistyössä päiväkodin, koulun, kirjaston, nuoriso- ja liikuntatoimen sekä työllisyyspalveluiden ja Eksoten ryhmäkotien kanssa.


Syksyn aikana luvassa on väriä, liikettä, tunteita ja elämyksiä kuvataiteen ja tanssin keinoin. Työpajat sisältävät maalausta, väriterapiaa, vanhoista kirjoista askartelua, seinämaalauksen toteutusta, itämaiseen tanssiin tutustumista, venyttelyä ja rentoutusharjoituksia.


Kulttuurityöpajat starttaavat maanantaina 9.9. päiväkodilla, jossa lapset pääsevät tutustumaan viikon ajan kesän ja syksyn satoon vesivärimaalauksen avulla. Itämaisen tanssin tutustumistunnit järjestetään Ruokolahden liikuntahallissa 16.9. ja 23.9. klo 15.00 - 16.00, tunneille ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset. Samoin Ruokolahden kirjastossa 2.10. klo. 13.00 - 15.00 toteutettava ”Vanhasta kirjasta askarrellen” tapahtuma on avoin kaikille. Kannattaa seurata lehti-ilmoittelua sekä kunnan toimipisteiden sähköisiä ilmoitustauluja, niin ajankohdat pysyvät muistissa.


Työpajat on tosiaan suunnattu kaikille kuntalaisille: kunnan henkilökunnalle, lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille, teemalla vauvasta vaariin. Lähde siis rohkeasti mukaan syksyn värien ja liikkeen vietäviksi!