Siirry sisältöön
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Etusivu/Liikuntahalli avautuu 1.6.2020
Ruokolahti tiedottaa

Liikuntahalli avautuu 1.6.2020

15.5.2020
Liikuntahalli.jpg

Liikuntahalli otetaan käyttöön Valtioneuvoston suositusten mukaisesti 1.6.2020 asteittain ja hallitusti. Aluksi halli on ainoastaan harjoituskäytössä 50 henkilön kokoontumisraja huomioiden. Tilaisuuksia tai otteluita ei tässä vaiheessa järjestetä. Kilpailutoiminta linjataan sen jälkeen, kun kunta saa yksityiskohtaisempaa tietoa hallituksen linjaamista rajoituksista kilpailujen suhteen.

Kaikessa toiminnassa vuorojen käyttäjien tulee noudattaa hallituksen linjauksia ja THL:n antamia ohjeita. Vuorojen käyttäjät ovat vastuussa toiminnastaan ja näin ollen velvollisia valvomaan, että toiminta on annettujen ohjeiden mukaista. Etenkin käsihygieniaan pitää kiinnittää erityistä huomiota.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pukuhuoneiden pesutilat eivät ole käytössä. Toivomme, että pukuhuoneita käytetään pääosin vain ulkovaatteiden säilytykseen vuoron aikana.

Liikuntahallin vuoroja voi varata 1.6.2020 alkaen entisen käytännön mukaan. Toivomme varaukset pääsääntöisesti sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Myös kuntosali avautuu 1.6.2020 aiemman ilmoituksen mukaisesti erityishygieniaohjeita noudattaen.

Lisätietoja tarvittaessa antaa liikuntakoordinaattori Jesse Kotiranta, puh. 044 4491 261