Siirry sisältöön
Etusivu/Ruokolahden kunta hakee kunnanjohtajaa
Ruokolahti tiedottaa

Ruokolahden kunta hakee kunnanjohtajaa

10.5.2022
Ruokol 07.JPG

Haemme kunnan tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi KUNNANJOHTAJAA määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Kunnanjohtajana kehität kuntaa kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu kunnan hallinnon ja talouden sekä koko henkilöstöorganisaation johtaminen, joten käytännön kokemus menestyksekkäästi hoidetuista kunnan tai muista soveltuvista johtotehtävistä on välttämätöntä. Olet rohkeasti toimeen tarttuva tiimijohtaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä innovatiivisten ratkaisujen hakemiseen.

Edellytämme virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus elinkeinoelämän kanssa työskentelystä luetaan eduksi.

Kunnanjohtajan aloituspalkka on 6 500 euroa. Huomioimme palkkauksessa saavutetut tavoitteet ja onnistuneen yhteistyön.

Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, ja virkasuhteessa ei ole erokorvausta. Tehtävä täytetään määräaikaisena siihen asti, kunnes Itä-Suomen hallinto-oikeuteen tehdyt valitukset kunnanvaltuuston päätöksestä 2.11.2021 § 83 on käsitelty ja valtuuston päätös on saanut lainvoiman. Tämän jälkeen virkasuhde voi jatkua toistaiseksi voimassa olevana.

Viran täytössä käytetään soveltuvuusarviointia. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 3.6.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteella Ruokolahden kunta, Virastotie 3, 56100 Ruokolahti tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut pidetään 14.6.2022.

Lisätietoja antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen, puh. 050 3403 686 tai sähköposti taina.paananen@ruokolahti.fi.
 

Ruokolahden kunnanhallitus