Siirry sisältöön
Etusivu/Ruokolahden kunta hakee rakennustarkastajaa
Ruokolahti tiedottaa

Ruokolahden kunta hakee rakennustarkastajaa

12.5.2022
Insinöörikuva.jpg

Ruokolahden kunnalla on avoinna rakennustarkastajan virka 4.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät sekä rakennusvalvonnan toiminnasta vastaaminen ja sen kehittäminen. Rakennustarkastaja toimii myös lupa- ja toimitusjaoston esittelijänä. Valittavalle henkilölle voidaan osoittaa myös muita teknisten palvelujen työtehtäviä. 

Rakennustarkastajan viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin tai talonrakennusalan rakennusmestarin tutkinto (MRA 4 § ja 108 §) sekä asetusten mukainen riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. 

Eduksi katsotaan hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Arvostamme myös kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta ja toimialan sähköisistä järjestelmistä (esim. Lupapiste ja Facta-kuntarekisteri). Viran hoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 29.5.2022 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee jättää lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa teknisten palvelujen toimialajohtaja Jari Leppänen puh. 044 4491 255. 

Ruokolahdella 11.5.2022 
Teknisten palvelujen lautakunta