Siirry sisältöön
Etusivu/THE NEXT LEVEL! 2.0. – YÖ NUORISOTILALLA 27.5.2022
Ruokolahti tiedottaa

THE NEXT LEVEL! 2.0. – YÖ NUORISOTILALLA 27.5.2022

4.5.2022
yönuokkari 2022.jpg

Nuorisopalvelut järjestää Ruokolahden koululla sijaitsevalla nuorisotilalla pelitapahtuman/yönuokkarin pe 27.5.2022 klo 17:00 – la 28.5.2022 klo 10:00. Yönuokkari on tarkoitettu 7.-luokkalaisista - 18 - vuotiaille ruokolahtelaisille nuorille.

Tapahtumaan osallistuvat viettävät tapahtuman ajan koulun sisätiloissa. Koulun ulko-ovet lukitaan yöksi, joten sisätiloista ei voi poistua klo 21.00 ja 09.00 välisenä aikana. Tänä aikana nuorisotilalle ei voi myöskään saapua tapahtuman ulkopuolisia henkilöitä. Nuorten ilta pidetään normaalisti kaikille avoimena klo 17-21.

Tapahtumaan voi tuoda mukanaan oman pelikonsolin, tietokoneen tms. Koululla on käytössä langaton Internet-yhteys, jota suosittelemme käyttämään, sillä LAN-pistokkeita on hyvin rajallisesti. Nuorisotilalla ei ole tietokoneita pelaamista varten.

Tapahtuman ohjelmassa on vapaan hengailun ja pelaamisen lisäksi muun muassa yhdessä pelaamista, lautapelejä, ruoanlaittoa ja erilaisia vapaaehtoisia aktiviteettejä.

Tarjoamme kaikille tapahtumaan osallistujille ruoan, aamupalan sekä pikkunaposteltavaa. Omia eväitä saa ja voi tuoda, mutta huomioittehan että energiajuomat ja runsaasti kofeiinia sisältävät juomat (esim. Nocco) on kielletty.

Tapahtumaan voi ilmoittautua palauttamalla  osallistumisluvan nuorisotilalle. Lupalappuja saa nuorisotilalta. Tapahtumaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Mikäli tapahtuma tulee täyteen, etusijalla jonossa ovat tammikuun peruttuun yönuokkariin ilmoittautuneet. Jotta kaikilla olisi aikaa keskustella tapahtumasta kotona ja käyttää osallistumislupa täytettävänä, lupalappujen vastaanottaminen alkaa vasta maanantaina 9.5.2022. Lapun voi jättää täytettynä nuorisotilan ulkopuolella sijaitsevaan vihreään postilaatikkoon. 

Otathan mukaan tapahtumaan
• yöpymisvälineet (makuupussi, patja, tyyny jne.)
• Varavaatteita
• Henkilökohtaiset hygieniavälineet, lääkkeet ym.

Voit ottaa mukaasi myös oman pelikoneen tarvikkeineen (ml. jatkojohdot, näyttö ym.), omia lautapelejä, omaa evästä, herkkuja ym.

Tapahtumassa noudatetaan nuorisotilan sääntöjä sekä pelien ja median suhteen asetettuja ikärajoja. K18-pelit ovat tapahtumassa kielletty. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää osallistumisluvan palauttamista. Osallistumislupa tulee palauttaa nuoriso-ohjaajille mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina 20.5.2022.

Lisätiedot ja ohjaajien yhteystiedot:

Elisa Kivinen, nuoriso-ohjaaja
p. 044 4491 265
elisa.kivinen@ruokolahti.fi

Riina Hallikainen, nuoriso-ohjaaja
p. 044 4491 234
riina.hallikainen@ruokolahti.fi

Olli Näreaho, etsivä nuorisotyöntekijä
p. 044 4491 275
olli.nareaho@ruokolahti.fi