Etusivu/Tarjouspyyntö: Rautjärven, Ruokolahden ja Parikkalan matkailuhankkeen esiselvityksen toteuttaminen
Ruokolahti tiedottaa

Tarjouspyyntö: Rautjärven, Ruokolahden ja Parikkalan matkailuhankkeen esiselvityksen toteuttaminen

2.10.2018

Hankinnan tavoitteena on toteuttaa esiselvitys Rautjärven, Ruokolahden ja Parikkalan kuntien matkailuvalmiuksista. Selvityksen tavoitteena on kuvata näiden kolmen kunnan matkailun nykytila sekä niiden kehittämispotentiaalia. Hankinta on ensimmäinen osa kaksivaiheista kilpailutusta. Toinen vaihe käynnistetään esiselvityksen valmistuttua.

Kysymyksiä voi esittää 28.9.2018 klo 12.00 asti. Kysymykset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen; juha-pekka.natunen@rautjarvi.fi 

1. Kysymys
Ensimmäisen vaiheen työmäärä on ennakoitu 2-3 lähipäiväksi, jonka jälkeen on riittävä määrä työaikaa Arvioitavia asioita – otsikon alla olevien kokonaisuuksien (1-4) sisällön tuottamiseen.
Ilman tutustumista alueen yrityksiin ja kohteisiin sen tekeminen on hyvin vaikeaa.
1. Vastaus
Esiselvitysvaiheessa kuntien edustajat toimittavat listan alueella olevista matkailualan toimijoista sekä kohteista. Tässä vaiheessa ei ole mahdollista tutustua toimijoihin tarkemmin. Kuntien edustajat antavat lisätietoa palveluntarjoajista ja kohteista selvityksen aikana, jos sille on tarvetta.

2. Kysymys
Ymmärsinkö myös oikein, että ensimmäisen esiselvitysvaiheen jälkeen alkaa välittömästi vaiheiden 2-4 työstäminen ja Hanke 2 (yritysryhmähanke) lähtee vasta myöhemmin liikkeelle?
2. Vastaus
Esiselvityksen pohjalta kilpailutetaan kaikki muut osa-alueet. Kilpailutus tapahtuu joulukuun 2018 aikana. Hanke 1 ja hanke 2 tapahtuvat samaan aikaan.
 
Tarjouspyyntöasiakirja: Tarjouspyyntö matkailuhankkeen esiselvityksen toteuttamisesta.pdf

Tarjous tulee jättää 5.10.2018 klo 12.00 mennessä.

Yhteyshenkilö:
Juha-Pekka Natunen
Projektipäällikkö
040 581 8040
juha-pekka.natunen@rautjarvi.fi

Tiedostot