Siirry sisältöön

Ruokolahti on noin 5 000 asukkaan viihtyisä, luonnonkaunis ja laadukkaat kunnalliset perus-palvelut tarjoava kunta Etelä-Karjalassa.

Haemme palvelukseemme

hallintojohtajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Hallintojohtaja toimii hallinto-osaston esimiehenä, kunnan johtoryhmän jäsenenä ja kunnanjohtajan sijaisena. Hallinto-osasto huolehtii kunnan yleis-, talous-, henkilöstö- ja tietohallintotehtävistä.

Hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat yleishallinnon ja henkilöstöhallinnon valmistelutehtävät sekä vastuu päätösten toimeenpanosta. Hallintojohtaja toimii kunnanvaltuuston ja kunnan-hallituksen kokousten pöytäkirjanpitäjänä sekä työnantajan edustajana henkilöstöasioissa (KT-yhteyshenkilö). Vastuualueen toimintoihin liittyvä kehittämistyö sekä yhteistyö toimialojen kanssa kuuluvat myös hallintojohtajan tehtäviin.

Hallintojohtajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kunta-alan kokemusta sekä kokemusta esimies- tai johtamistehtävistä. Arvostamme henkilöstöhallinnon osaamista ja hallinto-oikeuteen painottuneita opintoja.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kunnan yleistä palkkauspolitiikkaa. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ruokolahden kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta, on toimitettava 11.9.2020 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi.

Tiedusteluihin vastaa kunnanjohtaja Tuomo Sallinen, puhelin 044 449 1201 tai sähköposti tuomo.sallinen@ruokolahti.fi


Ruokolahden kunnanhallitus

 

Hallintojohtajan hakuilmoitus 2020.pdf

Ruokol 24.jpg