Siirry sisältöön
Etusivu/Matkailu/Tori/Kesätori pe 24. heinäkuuta
Taikuri Teuvo Närvänen ja nuoret iskelmälaulajat esiintyvät torilla 24. heinäkuuta

Taikuri-teuvo-närvänen.jpg

Nyt voi tulla vaikka kani hatusta! Taikuriesitykset klo 15 ja 16.

Teuvo Närvästä on nuoresta asti kiehtonut taikuus ja sen salaperäisyys. Kaksikymmentä vuotta sitten hän alkoi selvittää taikuuden saloja oppien nopeasti, että taikatemppujen tekeminen on varsin vaativaa. Jokaisen uuden tempun oppiminen vaatii pitkää yksin puurtamista.

-Onhan se sitten kyllä palkitsevaa, kun tempun oppii, toteaa Teuvo.

Närvästä kiehtoi erityisesti taikuri Jorma Airaksisen hidas ja hallittu tyyli ja sitä hän sitten myös pyrki opettelemaan. Taikurit kuulemma opastavat toisiaan mielellään, mutta jättävät kuitenkin aina joitain tietojaan jakamatta. Pääasiassa Teuvokin on opiskellut taikuutta itseopiskeluna.

Taikurihomma on Teuvolle sivuharrastus, mutta torille hän tulee esiintymään mielellään. Onhan hän itsekin joskus torilla käyvä mansikanviljelijä. Närvänen on aiemmin esiintynyt mm. Imatran kylpylällä sekä erilaisilla syntymäpäiväjuhlilla. Ruokolahden torilla 24. heinäkuuta nähtävä ohjelma on suunnattu erityisesti lapsille. Esitykset klo 15 ja 16.

Torintarjonta24.07.2020.png
Iskelmämusiikkia Suomen parhaiden junioreiden laulamana

Wilma_Kontro.jpgKuva: Jorma Ignatius

Monille ruokolahtelaisille tutun musiikinopettajan Teija Immosen oppilaat esiintyvät torilla varsin isolla joukolla.

 Esiintymään tulevista Immosen oppilaista Wilma Kontro (kuvassa) on tämän hetken hallitseva tangojuniori. Veeti Tikkanen on hänkin valtakunnallisen tangonuori-kilpailun voittaja parin vuoden takaa sekä tangovekara-kilpailun voittaja vuodelta 2013. Mukana on muitakin lahjakkaita nuoria sekä aikuisia laulajia, joista ainakin Jenni Arminen, Harri Laakso ja Tarja Lindén ovat ruokolahtelaisia.

Esitykset klo 14.30 ja 15.30, ehkä jo klo 14 alkaen...

Torikonsertti24.7.2020.pdf