Siirry sisältöön
Etusivu/Matkailu/Tori/Kesätori pe 31. heinäkuuta

Kyllä Ruokolahdelta löytyy...

Ilmoitus300720Korjattu.png
  • Äijä ja Eukko -päivänä 31.7. torilla vilskettä, infoa ja musiikkia - 
  • paikalliset yritykset esittäytyvät, paljon myyjiä ja VOHVELIKAHVILA
Heinäkuun viimeisenä perjantaina järjestettävä yrittäjätori on perinteisesti myös Ruokolahden Äijän päivä. Tänä vuonna ei valita uutta äijää, mutta vanha on paikalla, kuten myös ”hallitseva” Ruokolahden Eukko.

 Yrittäjäpäivänä torille tulee myyjiä ja näytteilleasettajia hieman tavallista toriperjantaita enemmän. Lisäksi ohjelmassa on mm. Tmi Tunton ja Anni Väänäsen 10-vuotisjuhlat. Anni Väänänen puhuu, laulaa ja soittaa yhdessä Jori Schleiferin kanssa.

 Kielomäen hunaja- ja mehiläistuotteisiin erikoistunut tila tulee tällä kertaa torille normaalia kattavammalla sorttimentilla. Tilan emäntä Anu Tanskanen kertoo mielellään, mihin kaikkeen näitä luonnontuotteita voi käyttää.

 Salakanrannan tila ja Hanne Rinkinen esittelee torilla ehkä vielä eksoottisempia tuotteita. Hän kasvattaa kaneja ja myy kaninlihatuotteita. Hanne on luvannut maistiaisia paikalla poikkeaville.  

 Lauri Pulkkinen on paitsi taitava tennis- ja painonnostovalmentaja myös erittäin hyvä käsistään. Laurin Puu ja Voima -yritys esittelee torilla puutöitään. Pulkkinen tekee eri puumateriaaleista näyttäviä kelloja ja ilmapuntareita.

Torikuvanet310720.jpg

 Ruokolahden kunta ja yrittäjätorin järjestävä Ruokolahden Yrittäjät ovat molemmat eläneet menestyksekkään vuoden. Kunta oli elinkeinopolitiikassaan kuntabarometrin mukaan Etelä-Karjalan paras. Ruokolahden yrittäjät taas palkittiin helmikuussa Suomen parhaana Yrittäjien jäsenyhdistyksenä omassa kokoluokassaan. Puheenjohtaja Juhani Turpeinen ja sihteeri Riikka Mehiläinen toivovat torille paljon sekä yrittäjiä että vieraita ja asiakkaita.

 Poikkea 31.7. klo 14 – 17 torilla, niin kuulet lisää ruokolahtelaisyritysten kuulumisia. Paikalla on kävijöitä viihdyttämässä myös hanuristiduo Pauli Peltonen ja Pauli ”Pablo” Härkönen.

HUOM:  Juuri nyt alkaa esimerkiksi jättibalsamin tuhoaminen olla ajankohtaista.
Kunnan projektityöntekijä Sirpa Heinänen sekä kunnan puutarhuri Pia Suutari ovat tavattavissa vieraslajiasioissa torilla klo 14-15.