Siirry sisältöön

Kirjastokortti

Asiointikieli: Suomi
Alue: Ruokolahti

Kirjastokortin saamiseksi asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä ja sitouduttava noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Kirjastokortti täytyy olla mukana aineistoa lainattaessa. Täytä ilmoittautumislomake kirjastossa käydessäsi tai tuo se täytettynä niin teemme sinulle kirjastokortin saman tien. Alle 15-vuotiaalta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Tiedot voi antaa myös ennakkoon sähköisesti Ruokolahden verkkoasiointipalvelussa "Kirjaston asiakkaaksi ilmoittautuminen" -lomakkeella. Palvelussa asiointi edellyttää tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huoltaja voi tilata kirjastokortin myös alle 15-vuotiaalle huollettavalleen. Kirjastokortti on noudettavissa asiakkaan toivomasta kirjastosta kolmen työpäivän kuluttua tilauksesta. Asiakkaan henkilöllisyys tarkistetaan korttia noudettaessa. Verkkotilaus koskee vain uusia asiakkaita.

Ensimmäinen kirjastokortti ei maksa mitään.

Ilmoita kortin katoamisesta välittömästi, jotta vältyt vastuusta väärinkäyttötapauksissa. Kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.


Verkkoasiointi

Verkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.


Palvelut

Kirjastopalvelut

Katso tiedot