Siirry sisältöön
Ikäihmisten etäkahvit
Liity etäkahveille tästä linkistä.

Ohjeet Teamsin käyttöön ja etäkahveille liittymiseen löydät tästä linkistä.

Etäkahvien ohjelman näet tästä linkistä.

Korona-aikana jokainen meistä kaipaa juttuseuraa ja toisten tapaamista enemmän kuin koskaan. Ruokolahden kunta järjestää yhdessä Rautjärven kunnan kanssa, ikäihmisille suunnattuja etäkahveja, joiden tavoitteena on tarjota kontakteja, virkistystä ja tukea kotona jaksamista etäyhteyksiä hyödyntäen. Etäkahvit ovat maksuttomia ja kaikille kiinnostuneille avoimia.

Etäkahveilla on luvassa yhteisen rupattelun lisäksi tietoiskuja liittyen hyvinvointiin, liikuntaan ja ravitsemukseen sekä virkistävää ohjelmaa ja etäohjattua liikuntaa.

Etäkahveille voi osallistua myös oman perheenjäsenen tai ystävän kanssa yhdessä. Läheisiä kannustetaankin auttamaan ja rohkaisemaan myös niitä ikäihmisiä mukaan, jotka ovat ensi kertaa digilaitteiden äärellä tai joilla ei ole omaa tietokonetta.

Etäkahveille kokoonnutaan Teams-sovelluksella. Osallistumiseen tarvitaan vain älypuhelin, tabletti tai tietokone ja internet-yhteys.

Osallistumista ei kannata jännittää, tarkoitus on harjoitella etäkokoontumista yhdessä. Tarjolla on myös etukäteisopastusta Teams-sovelluksen käytössä.

It-tukea puhelimitse antaa Jarkko Viitakangas maanantaista perjantaihin kello 9-14. Puhelin: 044 449 1273. Sähköposti olohuone@ruokolahti.fi

Lisätietoja:
-Jesse Kotiranta 044 449 1261