Siirry sisältöön

Nuorisotilan Minecraft - serveri 

Tervetuloa mukaan Ruokolahden kunnan nuorisotyön omalle Minecraft - serverille! 

Miten pääsen serverille?

1. Hanki peli
Serverille pääsee ostamalla pelin osoitteesta: https://www.minecraft.net/fi-fi/store/minecraft-java-edition

Pelin ostaminen vaatii rekisteröitymisen palveluun. Serveri toimii ainoastaan Minecraftin Java-versiolla.

Java -versiota voidaan pelata seuraavilla alustoilla: Windows, Linux ja macOS.

2. Tule mukaan
Minecraft palvelimelle liitytään avaamalla peli, käynnistämällä moninpeli, lisäämällä serveri ja liittymällä siihen. Minecraft-serveri on auki vuorokauden ympäri toistaiseksi.


Syötä kuvassa oleva numerosarja päästäksesi serverille.


Nuokkariservunosoite.jpg
3. Muista tutustua sääntöihin
Tutustu serverin sääntöihin, säännöt löydät alta.  

4. Tervetuloa keskustelemaan Discordiin!
Halutessasi voit liittyä mukaan Discord – kanavalle jossa pääset keskustelemaan muiden pelaajien, sekä nuorisotilan ohjaajien kanssa. Mukaan pääset tästä linkistä https://discord.gg/s6dc4NzZ3t

 

Säännöt:

1. Epäasialliset nimimerkit, skinit, rakennelmat ym. on ehdottomasti kielletty. Muistetaan kunnioittaa ja arvostaa muita, onhan tarkoitus kuitenkin pitää kaikkien kesken hauskaa pahoittamatta muiden mieltä.

2. Chatin käytössä on muistettava asiallinen käytös.
Toisten nimittely, kiusaaminen yms. ehdottomasti kielletty.

3. Grieffaaminen on kiellettyä. Jokainen saa vapaasti rakentaa omia juttujaan, mutta on muistettava, että valmiiden kaupunkien ulkopuolella muut pelaajat pystyvät tuhoamaan toistensa rakennelmia. Olisi tietysti mukavaa, jos toisten tekemisiä ei huvin vuoksi tuhota.

4. Palvelimen toiminnan häirintä on kaikin tavoin kielletty. Myös erilaistenhaittaohjelmien tai muiden pelaajien pelaamiseen vaikuttavien modien käyttö on ehdottoman kiellettyä.

5. Palvelimen "valvojina" toimivat mm. nuorisotyöntekijät. Mikäli kohtaat epäasiallista toimintaa, voit olla yhteydessä heihin. Valvojat voivat antaa banneja serverille, mikäli he kohtaavat sääntörikkomuksia tai muuta epäasiallista käytöstä.

6. Toivomme pelaajien arvostavan pelimaailmaa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, ettei luontoa tuhota turhaan ja etenkin kaupunkien ympäristöt pidetään mahdollisimman luonnollisina. Jos haluat rakentaa jotain eeppisen suuria rakennelmia, tee se tarpeeksi kaukana sivistyksestä.

7. Bugien hyväksikäyttö kielletty.

8. Valvojien sana on laki.

9. Valvojat voivat muuttaa näitä sääntöjä tarpeen mukaan.

10. Mikäli pelimaailmassa rikotaan törkeästi sääntöjä tai sääntörikkomuksia esiintyy toistuvasti, voidaan asioita selvittää ohjaajien kanssa myös oikeassa maailmassa. Rikostapaukset ilmoitetaan myös viranomaiselle.

 

Promokuva.jpg

 

Promokuva Ellun Rasila.jpg