Siirry sisältöön
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Etusivu
O365 ohjeet

Sähköpostin lukeminen nettiselaimella

Tee tämä vaihe tietokoneella:

Ensimmäinen käyttökerta: Kaksivaiheisen tunnistautumisen (MFA) käyttöönotto O365 puhelimen kautta.pdf

Sähköpostia voi lukea tietokoneen, tabletin tai puhelimen selaimella MFA:n käyttöönoton jälkeen. Jokaisella kirjautumiskerralla on käytössä kaksivaiheinen tunnistus.

Sähköposti ruokolahti.fi, kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu käyttöön

Sähköpostin käyttöönotto puhelimessa

Tee tämä vaihe ensin tietokoneella.

Ensimmäinen käyttökerta: Kaksivaiheisen todentamisen (MFA) käyttöönotto O365 sovelluksen kautta.pdf

Tarvitset myös puhelinta sovelluksen määrityksessä ohjeen mukaan.

Jos olet käyttänyt sähköpostisovelluksena Outlookia, pitää nykyinen tili poistaa laitteesta ennen uuden asennusta (Androidissa kohdassa Asetukset - tilit).

Voit asentaa Googlen Play-kaupasta tai Applen App Storesta  puhelimeen etukäteen valmiiksi Microsoft Outlook-sähköpostiohjelman sekä Microsoft Authenticator-sovelluksen. Ruokolahti.fi-sähköpostin voi asentaa viiteen eri mobiililaitteeseen.

O365-palvelussa käytetään kaksivaiheista tunnistautumista tilin suojaamiseen. Siksi ensimmäisellä käyttökerralla pitää kaksivaiheinen tunnistautuminen (MFA) ottaa käyttöön.

Puhelimen sähköpostia voi käyttää vain Outlook-sovelluksen kautta (puhelimen oma sähköpostiohjelma EI siis toimi). Puhelinkäytössä suositellaan käyttämään Microsoft Authenticator-sovellusta todennuksen hepottamiseksi. Tätä suositellaan käyttämään myös, kun kunnan kannettavaa tietokonetta käytetään ulkoverkossa etäyhteyden kautta.