Siirry pääsisältöön
Keskustaajaman liikuntakeskus ilmakuva

Keskustaajaman liikuntakeskus

Monipuolinen liikuntakeskus mahdollistaa jalkapalloilijoiden, yleisurheilijoiden, tennispelaajien, beach volley -pelaajien, jääkiekkoilijoiden, hiihtäjien ja luistelijoiden kehittymisen omassa lajissaan sekä myös ei-tavoitteellisemman liikunnan ympäri vuoden.
Palloilijoille on tekonurmikenttä ja oikea nurmikenttä. Liikuntahalli tarjoaa kolmine lohkoineen ja kuntosaleineen mahdollisuuden sisäliikuntaan.

Liikuntahalli ja kuntosali

Tutustu tarkemmin liikuntahallin ja kuntosalin tarjontaan.

Tutustu tarkemmin
Ruokolahden liikuntahalli

Pumptrack

Pumptrack Pumptrack

Ruokolahdella sijaitsee Suomen suurin pump track -rata keskustaajaman urheilukentän vieressä.

Pumptrack on kumpuileva asfalttipintainen rata, joka mahdollistaa pyöräilyn lisäksi myös skeittailun, skuuttailun ja rullaluistelun. Radan käyttö on kaikille maksutonta.

Pumptrack Pumptrack

Frisbeegolf

Ruokolahdella sijaitsee yhdeksän väylän frisbeegolfrata, josta löytyy vaihtelua väylien pituuden (50 - 140 m) ja maastonmuotojen välillä. Rata kulkee vesitornin ja pururadan maastossa. Heittopaikkoina toimivat TeePadit, joiden yhteydessä on väyläopasteet. Rataa saa käyttää ilmaiseksi, ja yksi kierros kestää noin 45 minuuttia. Metsässä pääsevät heittelemään kiekkoa niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat. Samalla, kun pelaa trendilajia, voi ihastella metsän elämää.

Frisbeegolf kori

Tekonurmi

Vuonna 2019 valmistui keskustaajaman liikuntakeskukseen tekonurmi.

Kentällä on jalkapallokentän rajat sekä kaksi pienkenttää poikittain. Pituussuunnassa on myös pesäpallokenttä.

Tekonurmikenttä